طرح توجیهی آرایشگاه زنانه سال ۱۴۰۲ (WORD+PDF)

براورد های مالی ارایشگاه زنانه

طرح توجیهی آرایشگاه زنانه را می توان یکی از جذاب ترین کسب و کارهای مربوط به بانوان برشمرد که به جرات می توان گفت در تمامی شهرهای کشورمان و حتی در بسیاری از روستاها در حال اجرا است. البته در برخی موارد هم ممکن است آقایان سرمایه گذار طرح محسوب شوند و از بانوان جهت مدیریت داخلی طرح بهره گیرند.
از آنجایی که راه اندازی آرایشگاه زنانه چالش ها و نکات ضروری مربوط به خود را دارد لذا قبل از اقدام به راه اندازی آرایشگاه زنانه به شما کاربران گرامی پیشنهاد می کنیم این مقاله و طرح توجیهی آرایشگاه زنانه را تا انتها مطالعه بفرمایید تا به اصطلاح با تمامی ریزه کاری های این مسیر و همچنین ابزار و سرمایه مورد نیاز این طرح توجیهی بیشتر آشنا شویم.

برای دانلود طرح توجیهی آرایشگاه زنانه نگارش ۱۴۰۲ کلیک کنید

تجهیزات لازم در طرح توجیهی آرایشگاه زنانه

  1. صندلی مخصوص آرایشگری
  2. تجهیزات میکاپ
  3. تجهیزات رنگ کردن مو
  4. به تعداد لازم دراورهای ایستاده
  5. سینک های شستن سر و مو
  6. سشوارهای ثابت و متحرک
  7. آینه های بلند یا ایستاده
  8. انواع قیچی کوتاه کردن موها
  9. انواع رنگ مو
  10. تجهیزات مربوط به کاشت ناخن
  11. تخت مخصوص ماساژ
  12. صندلی اتوماتیک آرایشگاه
  13. تجهیزات نورپردازی و چند نمونه رینگ لایت مناسب
  14. فریم مخصوص و حرفه ای آرایشگاه
  15. میز مخصوص کاشت ناخن
  16. میز مخصوص پیلینگ و جوان سازی پوست
  17. تجهیزات و لوازم اپیلاسیون مانند وکس و موم مخصوص.
  18. کمد مناسب لباس
  19. دوربین مدار بسته
  20. کپسول آتش نشانی
  21. دستگاه کارت خوان
  22. صندلی پدیکور
  23. ترجیحا یک کامپیوتر یا لپتاپ
  24. مبل به تعداد لازم
  25. ترجیحا یک تلویزیون

ارایشگاه

سرمایه لازم برای راه اندازی آرایشگاه زنانه چقدر است؟

طبیعتا با توجه به خدمات و تنوع سرویس های یک آرایشگاه زنانه، حجم سرمایه می تواند کاملا متغییر باشد. هر اندازه خدمات یک آرایشگاه زنانه بیشتر و متنوع تر باشد نیاز به سرمایه ی بالاتری خواهید داشت.
البته میزان سرمایه ی لازم برای راه اندازی آرایشگاه زنانه به عوامل مهم دیگری نیز مرتبط و وابسته است که در زیر به برخی از آن ها اشاره می کنیم:

  1. فضا و مساحت آرایشگاه زنانه
  2. تعداد افرادی که استخدام می کنید
  3. محله یا منطقه ی راه اندازی آرایشگاه زنانه
  4. نوع خدمات ارائه شده در آرایشگاه زنانه
  5. حقوق پرسنل مبتدی و حرفه ای
  6. هزینه های مصرف انرژی (برق و گاز و …)
  7. هزینه های مربوط به استهلاک تجهیزات
  8. هزینه ی خرید مواد اولیه آرایشگری و رنگ موها و …
  9. هزینه دریافت مجوزها
  10. هزینه تبلیغات در پلتفرم های مختلف

مهارت ها و مجوزهای لازم برای راه اندازی آرایشگاه زنانه

طبیعتا جهت راه اندازی آرایشگاه زنانه نیازمند یک سری مجوزها یا مهارت های قانونی و مرتبط خواهید داشت. در این رابطه ضروری است که دوره های آرایشگری را (ترجیحا در مراکز فنی و حرفه ای) سپری کرده و مدارک آن را کسب نمایید.
در رابطه با مدرک تحصیلی ضرورت خاصی وجود ندارد ولی توصیه می شود که حداقل مدرک مقطع ابتدایی را دارا باشید.
در مسیر راه اندازی آرایشگاه زنانه ضروری است که مکان یا محلی که قرار است به عنوان آرایشگاه تعیین شود را به اتحادیه آرایشگران یا همان اصناف آرایشگران معرفی و اعلام نمایید.
اجبار و نیازی نیست که ملک مربوط به آرایشگاه زنانه، یک ملک شخصی باشد بلکه می تواند یک ملک استیجاری نیز باشد.

ارایشگاه

سود آرایشگاه زنانه چقدر است؟

آرایشگاه زنانه در اغلب مواقع سودآوری و بازدهی فوق العاده و توجیه پذیری اقتصادی مناسبی دارد به طوری که بسیاری از مطالعات بازاری خبر از بازدهی ۴۰ الی ۷۰ درصدی در این صنف دارد.
طبیعتا این سوددهی یا بازدهی اقتصادی تا حد زیادی نیز به تعرفه های خدمات و قیمت مواد اولیه و میزان سرمایه اولیه بکار گرفته شده در آرایشگاه زنانه بستگی دارد. پیشنهاد می کنیم قبل از راه اندازی آرایشگاه زنانه حتما این طرح توجیهی را به خوبی مطالعه بفرمایید و با توجه به شرایط مالی و مکانی خود، میزان سود را برآورد نمایید.

آیا راه اندازی آرایشگاه زنانه دارای توجیه اقتصادی است؟

به جرات می توان گفت که در تمامی مواقع، راه اندازی آرایشگاه زنانه توجیه اقتصادی دارد چرا که سود ناشی از خدماتی که در آرایشگاه ارائه می شود با توجه به هزینه هایی که در این مسیر صرف می شود مقرون بصرفه تر از بسیاری از طرح های توجیهی اقتصادی دیگر است.
در زمان استخدام پرسنل حتما به این نکته مهم توجه داشته باشید که حتی الامکان از نیروهای متخصص بهره گیرید تا سبب افزایش کیفیت خدمات آرایشگاه شوند و به نوبه ی خود منجر به افزایش سودآوری شوند.

خدمات آرایشگاه زنانه چیست؟

آرایشگاه زنانه می تواند خدمات متنوع و مختلفی را ارائه دهد و امروزه این خدمات به بیش از ۱۰ سرویس نیز می رسد که در این بخش به تعدادی از این خدمات اشاره خواهیم داشت:

  • ترمیم ناخن ها
  • خدمات اپیلاسیون
  • مش و رنگ کردن موها
  • کوتاه کردن موها
  • اصلاح موهای زائد صورت
  • اصلاح ابروها
  • خدمات قرینه سازی ابرو
  • طراحی روی ناخن ها
  • گریم کردن ناخن ها
  • جوان سازی صورت
  • انواع خدمات ماساژ
  • گذاشتن انواع ماسک صورت
  • اکستنشن موها
  • گریم و آرایش عروس
  • پاکسازی صورت
  • در مواردی کاشت ابرو
  • کراتینه موها
  • براشینگ برای صاف و حالت دار کردن مو
  • شنیون موها
  • انجام انواع بافت مو
  • انجام خدمات مژه مانند کاشت مژه و لیفت مژه
  • انجام لمینت مژه
  • انجام تتوی ابرو و …
  • انجام میکروبیلدینگ
  • لیزر مو در آرایشگاه زنانه
  • گریم و میکاپ
  • طراحی حنا یا تتوی موقت

ارایشگاه نمونه

نرخ بازگشت سرمایه آرایشگاه زنانه چقدر است؟

طبق تحقیقات انجام شده توسط کارشناسان، نرخ بازگشت سرمایه آرایشگاه زنانه بسیار عالی است به طوری که در زمان ۱ ساله می توان انتظار بازگشت کل سرمایه ی اولیه به همراه میزان نسبی سود را داشت.
طبیعتا میزان سود یا درآمد ماهانه از راه اندازی آرایشگاه زنانه می تواند به عوامل و مولفه های متعددی که در بخش های قبل بیان کردیم نیز کاملا بستگی دارد. در برخی موارد، مدیران آرایشگاه های زنانه جهت پرداخت حقوق کمتر به پرسنل و به عبارتی مقرون به صرفه تر و اقتصادی تر کردن طرح توجیهی راه اندازی آرایشگاه زنانه، سعی می کنند پرسنل نیمه متخصص، مبتدی و یا کارآموز استخدام کنند.

حداقل متراژ آرایشگاه زنانه چند متر است؟

حداقل متراژ جهت راه اندازی آرایشگاه زنانه ۱۸ الی ۳۰ متر است و البته هر اندازه که خدمات متنوع تری ارائه و پرسنل بیشتری بکار گرفته شود این متراژ بایستی به مراتب افزایش یابد. البته حتما به این نکته مهم توجه داشته باشید که حداقل متراژ آرایشگاه زنانه در تهران و شهرستان ها اندکی با هم فرق دارد.
در شهر تهران حداقل فضای لازم جهت راه اندازی آرایشگاه زنانه طبق دستور اتحادیه و اصناف آرایشگاه های زنانه ۳۰ متر و در شهرهای موجود در کشور ۵۰ متر می باشد. فضای ۲۰ الی ۳۰ متر برای جمعا ۳ پرسنل می تواند کافی باشد. البته دقت داشته باشید هر اندازه خدمات آرایشگاه افزایش یابد، طبق قوانین و دستورات اتحادیه، بایستی متراژ بیشتری را به سالن اختصاص دهید.

هزینه راه اندازی آرایشگاه زنانه چقدر است؟

این یک سوال کلی است و به مولفه های فراوانی بستگی دارد که در بخش های بالاتر به تجهیزات و امکانات مورد نیاز نیز اشاره کردیم. طبیعتا هر اندازه متراژ یا مساحت سالن یا آرایشگاه زنانه بیشتر شود و یا مکانی که آرایشگاه زنانه راه اندازی شده است در مناطق نزدیکتر به مراکز شهر یا اماکن پررفت و آمدتر و شلوغ تر واقع شود، بایستی انتظار افزایش هزینه های راه اندازی آرایشگاه را داشت.
یکی دیگر از عوامل مهم در رابطه با هزینه راه اندازی آرایشگاه زنانه، به مواد اولیه ای مربوط می شود که در زمان ارائه ی خدمات مختلف به کار گرفته می شود. به عنوان مثال در صورتی که رنگ موی خارجی استفاده کنید ممکن است نیاز به صرف هزینه بیشتری باشد. این موضوع در رابطه با نوع دستگاه های مختلف در سالن همچون ابزارهای کاشت ناخن و … هم کاملا صدق می کند.
نکته جالب این است که در صورتی که به طور کامل با برنامه ریزی پیش بروید، راه اندازی آرایشگاه زنانه برایتان بسیار سودآور خواهد بود. همچنین می توان به میزان حقوق پرسنل و نوع و تعداد و تنوع خدماتی که ارائه می دهید نیز به عوامل موثر در میزان هزینه راه اندازی آرایشگاه زنانه اشاره نمود.

مطالعات بازار برای آرایشگاه زنانه

با یک نگاه کلی و اولیه به بازار آرایشگاه های زنانه در سطح شهر می توانید به تنوع خدماتی که این سالن ها به مراجعین خود ارائه می دهند پی ببرید. بسیاری از آرایشگاه ها جهت سودآوری بیشتر و افزایش توجیه پذیری اقتصادی سالن آرایشگاه زنانه، حتی خدمات لیزر مو هم انجام می دهند که پیشترها این نوع خدمات تنها در مراکز درمانی انجام می شد.
بازار آرایشگاه زنانه در کل بازاری پررقیب و البته همچنان سودآور است چرا که تعرفه های مناسبی جهت انواع خدمات در این سالن ها توسط اتحادیه آرایشگاه های زنانه تعیین شده است.

انواع ارایشگاه

چه مشکلاتی در این کسب و کار وجود دارند؟

یکی از چالش ها یا می توان گفت مشکلاتی که در راه اندازی آرایشگاه زنانه ممکن است با آن مواجه شوید، میزان رقابت بالا در این حرفه است به طوری که در تمامی شهرها سالن های بسیاری در حال ارائه ی خدمات متنوع آرایش و پیرایش و گریم و … هستند.
یکی دیگر از حساسیت هایی که در این حرفه وجود دارد، بکارگیری صحیح و استفاده درست از مواد رنگ کردن مو و … است که لازم است با دقت فراوان انجام شود که کمترین آسیبی به مراجعه کننده وارد نسازد.
از دیگر چالش های پیش رو می توان به میزان مهارت های لازم پرسنلی است که در آرایشگاه زنانه استخدام می کنید. بسیاری از این افراد ممکن است مهارت یا دقت کافی را در حین کار نداشته باشند و رضایت کافی مشتریان را جذب نکنند و به عبارتی سبب کاهش کیفیت خدمات سالن آرایشگاه زنانه شوند. لذا توصیه می کنیم تنها از افراد کارکشته و باهوش و بادقت استفاده کنید.

طرح توجیهی آرایشگاه زنانه چه نقشی ایفا می کند؟

شما دوستان گرامی می توانید با مطالعه این طرح توجیهی آرایشگاه زنانه به طور کامل با ریزه کاری های ضروری و کاربردی جهت راه اندازی آرایشگاه زنانه کاملا آشنا شده و چالش های پیش رویتان را راحت تر و با صرف هزینه های منطقی تر سپری کرده و به سودآوری بسیار مطلوب و مناسبی دست پیدا کنید.
در طرح توجیهی آرایشگاه زنانه، به تمامی هزینه ها، چالش ها، میزان سرمایه اولیه جهت راه اندازی و نگهداری اشاره شده است.

نکات ضروری درباره طرح توجیهی آرایشگاه زنانه

در این بخش به طور خلاصه به ذکر نکاتی در راه اندازی آرایشگاه زنانه می پردازیم:

  • سعی کنید محیط سالن را به طور کامل و مستمر پاکیزه و بهداشتی نگه دارید.
  • افراد و پرسنل خبره و باهوش و بادقت را استخدام کنید.
  • در خرید مواد اولیه به ویژه رنگ ها و لوازم آرایشی نهایت دقت را داشته باشید.
  • در زمان ارائه ی خدمات آرایشگری، استریل و ضد عفونی کردن ابزار و دستگاه ها فراموش نشود.
  • قبل از انجام هر فعل و خدماتی روی پوست، ابرو، صورت و یا بدن مراجعه کننده، به شخص حتما اطلاع دهید.
  • سعی کنید سلیقه ی شخص را نیز در خدمات مختلف جویا شوید.
  • کاملا بروز باشید و با تجهیزات و خدمات آرایشی جدیدتر هم آشنا شوید.
  • آمادگی کامل جهت پاسخدهی به برخی سوالات مراجعه کنندگان درباره خدماتتان را داشته باشید.
  • اخلاق و برخورد حرفه ای با مراجعه کنندگان هرگز فراموش نشود.
  • حساسیت یا آلرژی داشتن مراجعه کنندگان به مواد آرایشی مختلف را حتما قبل از ارائه خدمات جویا شوید.
  • میزان دمای داخلی سالن را طوری تنظیم کنید که تغییری در مواد اولیه و یا آرایش ها ایجاد نکند.
  • حتی الامکان همواره مدارک و مجوزهای آرایشگاه زنانه تان را در معرض دید مشتریان قرار دهید.

دریافت طرح توجیهی آرایشگاه زنانه ۱۴۰۲

 

برای تهیه طرح توجیهی کلیک کنید

سخن آخر درباره طرح توجیهی آرایشگاه زنانه

در این مقاله به معرفی طرح توجیهی آرایشگاه زنانه پرداختیم و همچنین به لیست کامل تجهیزات مورد نیاز مورد استفاده در آرایشگاه زنانه، چالش های پیش رو، میزان سرمایه اولیه و مهم تر هم مولفه ها و عواملی که سبب کاهش یا افزایش هزینه های راه اندازی آرایشگاه زنانه می شوند اشاره کردیم.
همانطور که بالاتر هم پیشنهاد کردیم بهتر است به تمامی نکات اشاره شده در این طرح توجیهی دقت کافی را داشته باشید و آن ها را به طور کامل به کار بگیرید تا حتی با ارائه ی خدمات کم نیز سودآوری مناسب و مطلوبی داشته باشید.
امیدواریم اطلاعات مفیدی رو در اختیار شما دوستان و همراهان عزیز قرار داده باشیم. لطفا انتقادات، تجربیات، نظرات و پیشنهادات سازنده تون رو در بخش دیدگاه ها با ما و سایر کاربران سایت به اشتراک بگذارید.

۲.۴/۵ - (۵ امتیاز)

آنچه میخوانید

حساب کاربری

آخرین مقالات

ورود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *