طرح توجیهی تولید نایلون و نایلکس سال ۱۴۰۳ (PDF+WORD)

امکان سنجی تولید نایلون

یکی از طرح‌های اقتصادی که امروزه جهت سرمایه‌گذاری می‌توان آن را مورد بررسی قرار داد، طرح توجیهی نایلون دسته دار است. این سرمایه‌گذاری از جمله سرمایه‌گذاری‌های سود آور است و می‌توان آن را در کشور اجرا کرد. در این مقاله به بررسی طرح توجیهی تولید نایلون دسته دار می‌پردازیم.

برای دانلود طرح توجیهی نایلون دسته دار نگارش ۱۴۰۱ کلیک کنید

تهیه طرح توجیهی برای اخذ وام

یکی از اقداماتی که برای راه‌اندزی یک کار تولیدی می‌توان انجام داد، دریافت وام از بانک است. برای دریافت وام نیاز است تا طرح توجیهی نایلون دسته دار را به بانک ارائه کرد. بسته به بانکی که ‌می‌خواهید از آن وام دریافت کنید، مراحل دریافت وام متفاوت می‌شود.

طرح توجیهی‌ای که می‌خواهید به بانک ارائه دهید باید تاثیرگذار باشد و بهتر است از ساختار متنی خوبی برخوردار شود. برای نوشتن طرح توجیهی دریافت وام شما می‌توانید به افرادی که در این کار خبره هستند مراجعه کنید و از آنها راهنمایی بگیرید. در این متن لازم است اهداف شرکت یا کارگاه شما به طور کامل و مشخص بیان شود. همچنین برنامه و مراحل ترقی و نحوه مدیریت و برنامه ریزی پیشرفت کسب و کارتان نیز به طور کامل مشخص شود.

بانک تمامی ساختار متنی طرح توجیهی شما را مورد بررسی قرار می‌دهد و با توجه به نوع کار، شرح کسب و کار، محیط، جزئیات و مواردی که برای بانک اهمیت دارد، جواب نهایی را به درخواست شما می‌دهد و در صورت مثبت بودن جواب وام به شما تعلق می‌گیرد.

نایلون رنگی

در طرح توجیهی تولید نایلون به چه مواردی باید پرداخت؟

در طرح توجیهی نایلون دسته دار لازم است تمامی موارد زیر را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.

  1. سرمایه اولیه مورد نیاز
  2. میزان درآمد
  3. میزان فروش
  4. نقطه سوددهی یا سر به سر
  5. مدت زمان بازگشت وجه
  6. میزان درصد سوددهی
  7. تجهیزات مورد نیاز
  8. هزینه لازم برای خرید تجهیزات مورد نیاز
  9. تعداد و هزینه حقوق نیروی کار
  10. میزان سوددهی سالانه
  11. هزینه احداث یا تهیه مکان
  12. هزینه‌های جاری
  13. برآورد سود ویژه و ناویژه
  14. هزینه‌های مصرفی مانند قبض‌ها
  15. هزینه خرید مواد اولیه
  16. برآورد گردش سرمایه
  17. سهم تسهیلات
  18. اشتغال‌زایی طرح
  19. توجیه اقتصادی
  20. هزینه استهلاک
  21. میزان فروش
  22. هزینه‌های تعمیر و نگهداری دستگاه‌ها

سرمایه اولیه

یکی از اقداماتی که در طرح توجیهی نایلون از اهمیت بالایی برخوردار است، برآورد هزینه لازم برای سرمایه گذاری است. برای شروع کار شما نیاز دارید سرمایه اولیه‌ای را در نظر بگیرید و دستگاه‌ها، مواد اولیه و نیروی کار را برای شروع کار فراهم کنید. امروزه به علت نوسانات ارزی و تورم سرمایه اولیه برای شروع هر اقدامی نسبت به چند سال گذشته بسیار زیاد است و نمی‌توان این مبلغ به طور روزانه تغییر می‌کند و نمی‌توان قیمت مشخصی را بیان کرد.

در این طرح، بیشترین درصد از سرمایه اولیه شما مربوط به خرید دستگاه می‌شود. دستگاه‌هایی که برای این کار لازم است تهیه کنید، همگی وارداتی هستند و هزینه خرید آنها بالا است. در طرح توجیهی نایلون دسته دار به قیمت به روز دستگاه توجه کنید و نرخ تورم را نیز برای آن در نظر بگیرید. به عنوان مثال برای خرید دستگاه تولید نایلون سه لایه در حدود یک میلیارد تومان سرمایه اولیه لازم است. البته شما می‌توانید در شروع کار از دستگاه تولید نایلون تک لایه استفاده کنید که قیمت آن بسته به کشور تولید کننده بین ۲۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان است. برای خرید دستگاه میکسر و پمپ‌باد نیز در حدود ۳۰ میلیون تومان نیاز است.

پیشنهاد مطالعه:  طرح توجیهی احداث کلینیک پوست مو زیبایی

امکان راه‌اندازی خط تولید نایلون دسته‌ دار بدون در نظر گرفتن هزینه جا با حدود یک میلیارد تومان قابل انجام است.

علاوه بر سرمایه برای خرید دستگاه، نیاز به تهیه مکانی به عنوان کارگاه نیز هست و باید هزینه‌های تامین جا را نیز در نظر گرفت. حقوق و دستمزد نیروی کار نیز از جمله مواردی است که باید به آن توجه کرد و در بحث تامین سرمایه اولیه آنها را گنجاند.

میزان فضای مورد نیاز برای راه‌اندازی تولید نایلون دسته‌ دار

همان طور که گفته شد یکی از بخش‌های سرمایه اولیه به تامین فضا اختصاص می‌یابد. برای شروع کار تولید نایلون دسته‌ دار به فضایی در حدود ۲۰۰ متر مربع فضا نیاز است. ارتفاع مورد نیاز نیز برابر ۵ متر است. این فضا می‌تواند به صورت سوله یا کارگاه انتخاب شود. میزان هزینه تامین فضا خود به عوامل مختلفی بستگی دارد.

تامین مواد اولیه

در بحث سرمایه اولیه باید هزینه تامین مواد اولیه را هم در نظر گرفت. این هزینه به میزان حجم تهیه مواد اولیه بستگی دارد. همچنین قیمت ارز نیز بر قیمت مواد اولیه اثر گذار است و نمی‌توان قیمت مشخصی را برای آن بیان کرد.

دستگاه تولید نایلون

برآورد هزینه های طرح توجیهی نایلون دسته دار

همان طور که در بالا و در بخش سرمایه اولیه مورد نیاز گفته شد، بیشترین هزینه طرح توجیهی نایلون دسته دار مربوط به خرید دستگاه‌های تولید نایلون است. بسته به نوع دستگاه و نوع محصول تولیدی قیمت دستگاه می‌تواند متفاوت شود. اما حدود یک میلیارد تومان را باید برای آن در نظر گرفت.

به شما پیشنهاد می‌کنیم به سراغ خرید دستگاه‌های تولید نایلون داخلی نروید، زیرا کیفیت تولیدی آنها پایین است و هزینه‌های شما را در نهایت افزایش و فروش را کاهش می‌دهد.

علاوه بر سرمایه اولیه، شما باید هزینه بازاریابی، حمل و نقل، نیروی کار، اتفاقات ناگهانی، مالیات و هزینه‌های اداری را نیز در نظر بگیرید.

ارزیابی میزان سود دهی در طرح توجیهی نایلون دسته دار

محاسبه میزان سود در طرح توجیهی نایلون مدل دسته‌ دار اهمیت بسیار بالایی دارد و از طرفی به یک چالش بین تولیدکنندگان تبدیل شده است. میزان سود دهی تولید به میزان هزینه‌های شما بستگی دارد و هرچه هزینه کمتر و میزان فروش بالاتر رود، سود دهی بیشتر است. میزان هزینه‌های انجام شده در یک ماه در کارگاه‌های تولیدی مختلف متفاوت است و از این‌رو میزان درصد سود دهی نیز متفاوت است.

به طور کلی برای برآورد میزان هزینه یک ماه و محاسبه میزان سود دهی، لازم است کل هزینه‌های یک ماه را محاسبه و جمع زد و جمع کلی هزینه‌ها را بر میزان تولید کل تقسیم کرد. این عدد بیان‌گر بهای تمام شده محصول است و می‌توان آن را برای یک کیلوگرم نایلون مشخص کرد.

قیمت فروش منهای بهای تمام شده محصول میزان سود دهی را مشخص می‌کند. این میزان را می‌توان برای هر کیلوگرم نایلون دسته دار محاسبه کرد. هرچه تولید بیشتر شود و میزان هزینه‌ها کمتر شود، میزان سوددهی بیشتر است.

نایلون شفاف

تجهیزات مورد نیاز

در طرح توجیهی نایلون دسته دار تجهیزات نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای راه‌اندازی خط تولید نایلون دسته دار، لازم است دستگاه‌ها و تجهیزات لازم را تهیه کرد. همان طور که گفته شد بیشترین درصد سرمایه اولیه هم مربوط به تهیه تجهیزات می‌شود. از جمله تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید نایلون می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. دستگاه تولید نایلون
  2. دستگاه دوخت نایلون
  3. دستگاه پرفراژ نایلون
  4. دستگاه چاپ
  5. دستگاه اکسترودر
  6. دستگاه پنوماتیک دسته زنی
  7. دستگاه تولید رول نایلون
  8. دستگاه پانچ نایلون
  9. کمپرسور هوا فشرده
پیشنهاد مطالعه:  طرح توجیهی تولید رنگ مو سال 1403 word+pdf

فرایند تولید

مراحل تولید نایلون شامل ذوب مواد اولیه، سرد کردن، شکل دهی و تبدیل به رول‌ها است. برای تولید نایلون‌های دسته دار از رول نایلون‌های عریض استفاده می‌شود.

مواد اولیه در داخل دستگاه ذوب شده و به سمت جلو حرکت می‌کند و وارد سیلندری حلقوی شکل می‌شود. در نهایت پلاستیک به خمیر تبدیل شده و وارد مرحله اکسترود می‌شوند. در این مرحله سوراخ‌ها و منافذ پوشانده می‌شود و لایه نازکی از نایلون تولید می‌شود. سپس نایلون به وسیله وزش باد سرد شده به صورت رول در می‌آید. میزان شدت باد رابطه مستقیمی با عرض نایلون دارد و با میزان شدت باد عرض نایلون مشخص می‌شود.

در نهایت رول آماده شده وارد مرحله دوخت می‌شود و دسته‌های نایلون به آن دوخته می‌شود. مراحل دوخت توسط ماشین دوخت اتوماتیک انجام می‌شود و دسته‌ها نیز توسط دستگاه پانچ به کیسه متصل می‌شود. در نهایت نایلون‌ها دسته‌بندی شده و وارد بازار می‌شوند.

توجیه اقتصادی طرح توجیهی نایلون دسته دار

در طرح توجیهی نایلون دسته دار، توجیه اقتصادی اهمیت بسیار زیادی دارد و لازم است میزان سود و زمان بازگشت سرمایه محاسبه شود و در صورتی که این طرح صرفه اقتصادی دارد آن را راه‌اندازی کرد.

دوره بازگشت سرمایه برای طرح‌های تولید نایلون در انواع مختلف، دو سال و نیم در نظر گرفته می‌شود و از این‌رو نمی‌توان در دو سال و نیم اول انتظار سود ده بودن را داشت.

در حال حاضر طرح توجیهی تولید نایلون یکی از طرح‌های سودآور و با توجیه اقتصادی در کشور است. از دلایل اقتصادی بودن این طرح می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  1. عدم وابستگی به واردات نایلون از دیگر کشورها
  2. کاهش قیمت نایلون تولیدی در مقایسه با نایلون وارداتی
  3. کمک به اشتغال‌زایی
  4. امکان صادرات محصول به دیگر کشورها

مطالعات بازار طرح توجیهی نایلون دسته دار

یکی از اصلی‌ترین اقداماتی که در طرح توجیهی نایلون باید انجام شود، مطالعات بازار هدف است. مطالعه و بررسی بازار هدف اهمیت بسیاری در روند سوددهی، میزان فروش و تعیین حجم اولیه تولید دارد. مطالعه و بررسی بازار باید با دقت بالایی و توسط افراد خبره با دید همه جانبه انجام شود.

در طرح توجیهی نایلون دسته دار در ابتدای امر بهتر است رقبا را بشناسید و لیستی از آنها تهیه کنید. ویژگی‌ها و مشکلات کاری رقیبان خود را مشخص کنید و در صدد رفع مشکلات آنها در کارهای خود برآیید. شما باید تلاش کنید تا نقاط ضعف محصولات تولیدی توسط دیگر تولیدکنندگان را در محصول خود برطرف کنید و با آنها در فروش رقابت کنید.

در فرایند مطالعه و تحلیل بازار باید دید همه‌ جانبه داشته‌ باشید و عوامل مختلفی را بررسی کنید. در ادامه مواردی که باید مورد بررسی قرار گیرد را بیان کرده‌ایم.

دستگاه تولید نایلکس

تعیین بازار هدف

در اولین قدم شما باید بازار هدف خود را مشخص کنید و در جهت تولید نایلون دسته دار مناسب با نیاز بازار هدف برآیید. نیازهای مشتریان خود را بررسی کرده و به کمبودهای بازار هم توجه کنید و سعی کنید این دو عامل را در کار تولیدی خود در نظر بگیرید.

پیشنهاد مطالعه:  طرح توجیهی تولید انواع پتو سال 1403 word+pdf

رشد بازار

مسیر حرکت و رشد بازار را تعیین و پیش بینی کنید و همراه با آن پیش روید.

آزمایش بازار و تحلیل رقبا

اطلاعات جامعی درباره بازار هدف به دست آورید و بهینه‌ترین حالت ممکن برای سرمایه‌گذاری را انتخاب کنید.

بررسی موانع ورود به بازار

برای ورود به هر بازاری، موانعی بر سر راه افراد تازه وارد وجود دارد و لازم است از قبل به شناسایی این موانع بپردازید تا روند حرکتی شما به درستی طی شود. در صورتی که شناخت کاملی از موانع در اختیار داشته باشید می‌توانید راه‌های عبور از آنها را نیز پیدا کنید.

بررسی قوانین دولتی در طرح توجیهی نایلون دسته دار

در مطالعات بازار حتما قوانین و مقررات دولتی و اداری تولید را بررسی کنید. طرح توجیهی نایلون دسته دار باید کاملا با قوانین دولتی هم‌راستا طراحی شود.

بررسی مقیاس بازار

بزرگی بازار هدف را در نظر بگیرید. بررسی کنید که آیا بازار هدف شما در حال رشد یا در حال کوچک شدن است. بررسی مقیاس بازار راهنمای تعیین میزان تولید شما نیز است.

نایلون ضخیم

صادرات محصول در طرح توجیهی نایلون دسته دار

در بحث تولید نایلون دسته دار امکان صادرات آن نیز وجود دارد. صادرات نایلون دسته‌ دار یکی از راه‌های فروش با سود بالای این محصول است و در طرح توجیهی نایلون دسته دار لازم است جای گیرد. برای صادرات محصول کیفیت و مرغوبیت نایلون اهمیت بالایی دارد و لازم است محصولی با کیفیت بالا تولید کرد تا امکان صادرات آن برای کشورهای دیگر وجود داشته باشد.

اگر قصد صادرات نایلون دسته دار را دارید، حتما از دستگا‌ه‌های تولید نایلون خارجی و با کیفیت استفاده کنید. استفاده از دستگاه‌های خارجی به تولید محصولات باکیفیت کمک شایانی می‌کند و قابلیت صادرات بالاتری دارد.

امکان صادرات نایلون به کشورهایی همچون عراق، ترکیه، عمان و امارات در حال حاضر وجود دارد و می‌توانید از این طریق صادرات این محصول سود بسیار بالایی را به دست آورید. اگر قصد صادرات را دارید لازم است بازار هدف این کشور‌ها را بررسی کنید و محصولاتی مطابق با سلیقه و نیاز آنها را تولید کنید.

دریافت طرح توجیهی تولید نایلون ۱۴۰۱

 

برای تهیه طرح توجیهی کلیک کنید

کلام آخر

امروزه راه اندازی یک کار تولیدی طرفداران بسیاری دارد و یکی از کارهای مورد استقبال افراد، تولید نایلون است. برای تولید نایلون باید موارد بسیاری در قابل طرح توجیهی نایلون دسته دار مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت با بررسی همه جانبه، تولید شروع شود.

در مطالعه بازار و بررسی طرح توجیهی تولید نایلون، بازار هدف خود را در نظر بگیرید و تمامی مواردی که در بالا به آن اشاره شد را بررسی کنید. مشخص کردن بازار هدف اهمیت بسیاری دارد و اگر قصد صادرات محصول را دارید بهتر است قوانین صادرات نیز مورد بررسی قرار دهید. همچنین برای صادرات لازم است قوانین کشور مقصد را نیز مورد بررسی قرار دهید و مطابق با نیاز و سلیقه مشتری در کشور دیگر محصول خود را تولید کنید.

۳.۸/۵ - (۱۱ امتیاز)

اشتراک گذاری