طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک سال ۱۴۰۲ (word+pdf)

کارگاه تیرچه بلوک

طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک به شما کمک می‌کند تا برآورد دقیقی از هزینه‌های شروع این کسب و کار و همچنین اطلاعاتی درباره درآمد و سود حاصل از آن داشته باشید. با استفاده از این طرح با تجهیزات و لوازم مورد نیاز جهت راه‌اندازی کارگاه تیرچه و بلوک نیز آشنا شده و می‌توانید با برنامه‌ریزی صحیحی که خواهید داشت در کسب و کار خود موفق باشید.

برای دانلود طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک نگارش ۱۴۰۲ کلیک کنید

امروزه تیرچه و بلوک از مهم‌ترین مصالح ساختمانی به شمار می‌آیند چرا که بسیار کاربردی و رایج هستند. تقاضای بسیار بالایی که برای این مصالح وجود دارد باعث شده تا احداث کارگاه تیرچه و بلوک همراه با توجیه اقتصادی باشد. با توجه به شرایط مناسبی که در این امر وجود دارد بسیاری از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان اقدام به راه‌اندازی کارگاه بلوک‌زنی سقفی و دیواری کرده‌اند تا با تولید و فروش محصولات آن درآمد کسب نمایند.

 تهیه طرح توجیهی برای اخذ مجوز

راه‌اندازی کارگاه تیرچه و بلوک مانند راه‌اندازی هر کسب و کار دیگری در ابتدا نیاز به اخذ مجوزهای لازم از نهادهای مربوطه را دارد. تهیه طرح توجیهی مناسب و دقیق جهت تولید تیرچه و بلوک از مهم‌ترین مدارک جهت دریافت مجوز به شمار می‌آید. از این‌رو طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک که به سازمان صمت ارائه می‌گردد باید اختصاصی و کاملاً حساب شده برآورد شده باشد. در طرح فوق باید کلیه هزینه‌های ثابت و متغیر، میزان سرمایه لازم، سود و درآمد حاصل از کارگاه و غیره به صورت کامل و دقیق بررسی شود.

چنانچه طرح توجیهی شما برای تولید تیرچه و بلوک دقیق و با درج جزئیات لازم صورت گرفته باشد اخذ مجوزهای لازم نیز آسان‌تر خواهد بود. علاوه بر مجوز، برای دریافت تسهیلات بانکی و همچنین وام از بانک‌ها و موسسات مالی نیز احتیاج به ارائه طرح توجیهی در رابطه با کسب و کار خود خواهید داشت.

دستگاه بلوک زنی

سرمایه اولیه

میزان سرمایه اولیه جهت راه‌اندازی کارگاه تیرچه و بلوک از جمله سوال‌های پرتکرار سرمایه‌گذارانی است که قصد ورود به این عرصه را دارند. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید این موضوع مشخص شود که قصد راه‌اندازی کارگاه در چه ظرفیت و گنجایشی را دارید؟ همچنین میزان کیفیت بلوک‌های دیواری و سقفی تولید شده نیز نقش مهمی در تعیین سرمایه مورد نیاز دارند. کارشناسان ما در مجموعه سیکاطرح سرمایه اولیه و مورد نیاز را با توجه به فاکتورهای مختلفی از جمله مساحت کارگاه تیرچه و بلوک، حجم تولید، تعداد نیروی کار و غیره به صورت کاملاً دقیق و صحیح برآورد می‌کنند.

سپس با ارائه طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک اطلاعات فوق را در اختیار کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در این امر قرار می‌دهند. با برآورد دقیق سرمایه اولیه میزان موفقیت شما از شروع کار تا انتهای آن به صورت قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌یابد.

براورد هزینه ها

برآورد هزینه‌ها جهت راه‌اندازی کارگاه تولید تیرچه و بلوک به شرح زیر خواهند بود:

هزینه‌های در نظر گرفته شده برای راه‌اندازی کارگاه

در ابتدا برای ایجاد کارگاه تیرچه و بلوک باید مطابق با ظرفیت و گنجایش تولید خود یک مکان و یا کارگاه مناسب را در نظر بگیرید. بعد از مشخص شدن مکان مورد نظر، نوبت به استخدام و تعیین نیروی کار لازم خواهد رسید. با توجه به پیشرفت و به روز شدن روش‌های تولید بلوک سقفی و دیواری نیاز به نیروی کار متخصص و به روز خواهید داشت.

پیشنهاد مطالعه:  طرح توجیهی مرغ بومی سال 1403 (WORD+PDF)

کارگاه بلوک زنی

هزینه‌های مربوط به ماشین آلات

بعد از ایجاد کارگاه لازم است تا ماشین‌آلات مورد نیاز و با کیفیتی را جهت تولید تیرچه و بلوک خریداری نمایید. دستگاه بلوک‌زنی به عنوان اولین دستگاه لازم در این امر به شمار آمده که به دنبال آن باید وسایل و نیروی کار متناسب را نیز فراهم نمایید. چنانچه ظرفیت تولید شما بیشتر باشد مسلماً به استخدام نیروی کار بیشتری نیاز خواهید داشت. به عنوان مثال با خرید دستگاه بلوک‌زنی اتومات و هیدرولیک به نیروی کار بیشتری احتیاج دارید. تمامی جزئیات و موارد این ‌چنینی به شکل دقیق و متناسبی در طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک مورد بررسی قرار می‌گیرند.

هزینه مربوط به مواد اولیه تیرچه و بلوک

همان‌طور که می‌دانید برای ساخت بلوک‌های سقفی و دیواری نیاز به مواد اولیه‌ای مانند سیمان پرتلند، شن ماسه و آب خواهد بود. با ترکیب این مواد می‌توان بلوک‌های خاکستری رنگ بسیار ظریف با سطح مقاومت بالایی را تولید کرد. علاوه بر مواد اولیه فوق جهت تغییر زمان پخت و همچنین بالا بردن مقاومت فشاری بلوک نیاز به مواد شیمیایی به عنوان مواد افزودنی نیز خواهد بود. این ترکیب با برخورداری از رنگدانه‌های مختلف باعث می‌شود تا رنگ بلوک ظاهری یکدست داشته باشد. همچنین با پوشاندن بلوک‌ها به وسیله لعاب پخته می‌توان جنبه تزیینی به ظاهر آن داده و یا استقامت آن را در مقابل عوامل شیمیایی افزایش داد. لعاب‌های فوق به طور معمول با ماسه سیلیسی، چسب صمغی ترموست و رنگدانه‌های رنگی تولید می‌شوند.

میزان سود دهی کارگاه تیرچه و بلوک

با توجه به اینکه تیرچه و بلوک از پرتقاضاترین مصالح ساختمانی هستند میزان درآمد و سوددهی کارگاه تیرچه و بلوک نیز بسیار بالا خواهد بود. به طوری‌که حتی اگر در  ناحیه به خصوصی چند کارگاه بلوک‌زنی وجود داشته باشد، به طور قطع هر کدام دارای مشتریان مخصوص خود خواهند بود. اما به طور کلی میزان سود در این زمینه بستگی به کیفیت تیرچه‌ها و بلوک‌های تولید شده و همچنین حجم آن‌ها دارد. طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک نگارش شده توسط کارشناسان و متخصصان ما میزان سوددهی شما را در این کسب و کار به صورت دقیق و مشخص برای هر ماه معین می‌کند. بدین‌صورت علاوه بر کسب درآمد بسیار بالا سود قابل ‌ملاحظه‌ای نیز از راه‌اندازی کارگاه تیرچه و بلوک نصیب سرمایه‌گذاران در این عرصه خواهد گردید.

تیرچه و بلوک

تجهیزات مورد نیاز کارگاه تیرچه و بلوک

برای شروع کار و تجهیز کارگاه تیرچه و بلوک نیاز به تجهیزات و دستگاه‌های مختلفی به شرح ذیل خواهید داشت:

  • دستگاه خرک: این دستگاه به صورت اتوماتیک و خودکار تنظیمات مربوط به ارتفاع مناسب، نقطه جوش و غیره را برای تولید خرپای تیرچه انجام می‌دهد.
  • قیچی آهن‌بر: قیچی آهن‌بر برای برش میلگرد‌ها و ورق‌های فلزی کاربرد دارد که در دو نوع ساده و دستگاهی در بازار موجود است. شما می‌توانید متناسب با حجم کار خود نسبت به تامین این ابزار اقدام نمایید.
  • زیک زاک: زیک زاک در واقع میلگرد و تیرچه زیگزاگ بوده که به آن خرپا نیز می‌گویند. این محصول به صورت پیش ساخته از یک میلگرد ساده و سه میلگرد به صورت آج‌دار تهیه شده است.
  • ویبراتور: همان‌طور که از نام این دستگاه پیداست با ایجاد لرزش و همچنین کوبیدن بتن هوای محبوس در آن را آزاد می‌سازد.
  • کوبیت: دستگاه کوبیت یا سنگ‌شکن از جمله ماشین‌آلاتی است که به صورت چکشی و یا ضربه‌ای بوده و در خط تولید تیرچه و بلوک مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • ترانس جوش: این دستگاه از جمله دستگاه‌های ساده برای جوشکاری محسوب شده که ولتاژ برق مصرفی را کاهش یا افزایش می‌دهد.
  • لوازم و ابزار جوشکاری: بر اساس طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک نیاز به لوازم و ابزار جوشکاری مختلفی خواهید داشت.
  • بتونیر: بتونیر در واقع همان دستگاه میکسر است که جهت ترکیب، مخلوط کردن و همزدن مواد اولیه برای ساخت بتن مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای تولید بلوک نیاز به دستگاه‌های میکسر در ظرفیت‌ها و اندازه‌های مختلفی خواهید داشت.
  • گیوتین: با استفاده از گیوتین می‌توان ورق‌های فلزی را برش داد. این وسیله در دو نوع ماشینی و دستی در بازار موجود است که می‌توانید نسبت به تهیه گیوتین مناسب با حجم کار خود اقدام نمایید.
  • میلگرد منفی و میلگرد‌های حرارتی: این میلگردها از ضروریات مهم جهت آماتوربندی بلوک‌های سقفی به شمار می‌آیند.
  • بتن پوششی: این بتن جهت ایجاد کف‌سازی در ضخامت حدود ۲ سانتی‌متر برای ایجاد مقاومت بیشتر مصالح در برابر خوردگی و فرسایش مورد استفاده قرار می‌گیرد.
پیشنهاد مطالعه:  طرح توجیهی گلخانه صیفی جات سال 1403 . 3000 و 5000 متری

فرایند تولید در طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک

ساخت سقف تیرچه و بلوک اغلب به شکل پیش ساخته صورت می‌گیرد، بدین ‌صورت که در محل پروژه تنها عمل بتن‌ریزی انجام می‌شود. اجزای مورد نیاز برای ساخت این سقف شامل بلوک، تیرچه فولادی، آرماتور برای تیرچه بتنی و همچنین آرماتورهای کششی، عرضی، فوقانی و پاشنه بتنی است. البته برای تولید تیرچه بتنی باید جدول استاندارد را نیز مورد بررسی قرار داد تا طبق دستورالعمل‌های مشخص تیرچه بتنی با کیفیت و مرغوب ساخته شود. واحد کنترل کیفیت با نظارت دقیق بر روند تولید این مصالح از استاندارد بودن و کیفیت آن‌ها اطمینان حاصل می‌نماید.

بر همین اساس مواد اولیه برای ساخت تیرچه و بلوک قبل از ترکیب و مخلوط شدن به صورت اتومات توزیع می‌شوند. همچنین امکان اندازه‌گیری مایعات قرار گرفته در شن و ماسه با استفاده از سنسورهای اولتراسونیک وجود داشته تا بتوان میزان آبی را که برای مخلوط فوق مورد نیاز است جبران کرد.

توجیه اقتصادی کارگاه تیرچه و بلوک

بر اساس طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک می‌توان گفت که این کسب و کار دارای توجیه اقتصادی است. بلوک‌های بتنی به دلایل مختلفی از جمله ویژگی‌های ذاتی پایداری که دارند به ساخت ساختمان‌هایی مستحکم، مقاوم، ضد زلزله و سازگار با محیط زیست کمک می‌نمایند. از آنجا که ساختمان‌سازی همواره در جریان بوده و متوقف نمی‌شود بلوک بتنی به عنوان ضروری‌ترین مصالح ساختمانی نیز همیشه مشتریان مخصوص خود را دارد. همچنین بلوک‌های بتونی معمولاً در طول مسیرهای طولانی دچار تخریب می‌شوند از این‌رو پیمانکاران ترجیح می‌دهند این مصالح را از نزدیک‌ترین کارگاه سفارش داده و خریداری نمایند.‌ دلیل دیگر که اقتصادی بودن کارگاه تیرچه و بلوک را موجه می‌سازد ضایعات بسیار کم آن است.

پیشنهاد مطالعه:  طرح توجیهی کارگاه قالی بافی سال 1403 (word+pdf)

مطالعات بازار مصالح پرفروشی مانند تیرچه و بلوک

طبق مطالعات بازار که برای تیرچه و بلوک انجام شده، می‌توان گفت که بازار این محصولات از تقاضای بسیار بالایی برخوردار هستند. هر ساختمانی احتیاج به دیوار، کف، سقف و غیره دارد و در حال حاضر جهت ساخت این بخش‌ها از مصالحی مثل قطعات بتنی و تیرچه بلوک به کار برده می‌شود. از این‌رو کارفرمایان، پیمانکاران، مصالح‌فروشان، ارائه‌کنندگان پروژه‌های خصوصی، دولتی، شهرداری و غیره می‌توانند به عنوان مهم‌ترین مشتریان مصالح فوق به شمار آیند. به همین جهت کسب و کار در زمینه تولید تیرچه و بلوک از بازار هدف فوق‌العاده‌ای بهره‌مند است. البته این تقاضا تنها به بازارهای داخلی محدود نشده بلکه با تولید بتن و تیرچه مرغوب و مقاوم امکان صادرات آن به خارج از کشور نیز وجود دارد که در نتیجه ارز قابل ملاحظه‌ای را نیز وارد کشور می‌نماید.

بلوک زنی

صادرات تیرچه و بلوک

با توجه به طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک چنانچه سرمایه‌گذاران و کارفرمایان در زمینه تولیدات مربوط به تیرچه و بلوک سرمایه‌گذاری و کارآفرینی نمایند افق روشنی برای آینده این صنعت و صادرات آن مورد انتظار خواهد بود. صادرات تیرچه و بلوک با توجه به افزایش کیفیت ساخت آن در چند سال اخیر روند افزایشی داشته است. بهره‌گیری از تکنولوژی روز و بکارگیری مواد اولیه مناسب با افزودنی‌های مرغوب و جدید باعث شده است تا در داخل کشور تیرچه و بلوک بتنی با بهترین کیفیت تولید شود.

همچنین اکثر کشورهای همسایه به مصالح جدید و با کیفیتی مانند تیرچه و بلوک نیاز شدیدی دارند. بر همین اساس صادرات مصالح ساختمانی از جمله تیرچه و بلوک مرغوب و درجه یک به کشورهای همسایه و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس به درآمد و سوددهی سرمایه‌گذاران در این عرصه کمک می‌کند.

برای تهیه طرح توجیهی کلیک کنید

طرح توجیهی اختصاصی کارگاه تیرچه و بلوک

تهیه و تدوین طرح توجیهی اختصاصی کارگاه تیرچه و بلوک از مهم‌ترین ضروریات جهت اجرا و انجام این کسب و کار محسوب می‌شود. بر اساس این طرح می‌توان برای شروع فعالیت اطلاعاتی در خصوص معقول بودن، برآورد مطلوبیت، بررسی فعالیت‌های آتی، برآورد موفقیت در بلندمدت و یا کوتاه مدت آن کسب کرد. همچنین کارفرمایان می‌توانند با در اختیار داشتن طرح توجیهی اختصاصی تصمیمات موثر و مثبتی را در جهت پیشبرد پروژه اتخاذ نمایند.

مجموعه سیکاطرح با در اختیار داشتن بهترین کارشناسان و متخصصان طرح توجیهی کارگاه تیرچه و بلوک را به صورت کاملا اختصاصی تدوین و ارائه می‌دهد. شما می‌توانید با درخواست و تهیه طرح توجیهی اختصاصی به مدت پنج ماه از خدمات پشتیبانی در این زمینه برخوردار شوید. همچنین در این مجموعه شرایطی فراهم شده است تا سرمایه‌گذاران گرامی بتوانند قبل از تهیه طرح از یک جلسه مشاوره تخصصی رایگان در زمینه طرح توجیهی مربوط به کسب و کار خود بهره‌مند شوند. تمامی تلاش سیکاطرح ارائه بهترین و دقیق‌ترین طرح‌های توجیهی به کارفرمایان و سرمایه‌گذاران در کسب و کارهای مختلف است تا بتوانند بهترین نتیجه و درآمد را کسب نمایند.

 

۴.۹/۵ - (۷ امتیاز)

اشتراک گذاری